Hydrogen Peroxide – Vodikov peroksid (jedilni) 12% 500 ml

Posted by: adming

26.90

Šifra: 05410005 Kategorija:

Opis

Hydrogen Peroxide je poenostavljen sestavljen iz dveh atomov vodika in dveh atomov kisika, kot je prikazano v kemijski formuli H2O2. (H stoji za vodik, O za kisik, in 2 prikazuje število atomov prisotnih v vsakem elementu). Vodikov peroksid je zelo podoben vodi (H2O), ampak dodatno atom kisika proizvaja ena izmed najbolj uporabnih in močnih oksidantov znano, da človek – vodikovega peroksida (kisikom bogato vodo). Znan tudi kot superoksid, vodikov peroksid je narejen v telesu, na primer, bele krvne celice ga proizvajajo, med drugim, vodikov peroksid ubije klice in se bojuje  proti okužbam.
Katere vrste Vodikovega peroksida obstajajo?
Obstaja več različnih razredov:

3% Farmacevtski stopnje – To je mogoče kupiti v lekarnah in se uporablja za čiščenje ran in kot splošno razkužilom. Toda ta razred ima lahko celo vrsto stabilizatorjev, kot acetanilida, fenol, natrijev stanat in trinatrijevega fosfata

6% kozmetičarski – Za uporabo kot barvilo za lase in vsebuje stabilizatorjev.

30% Reagent Grade – Rabljena v znanstvenih poskusih, vsebuje tudi stabilizatorje.

30% do 35% Electronic razred – Uporablja se za čiščenje elektronske opreme.

35% Tehnične stopnje – Vsebuje fosforja nevtralizirajo vodo iz pipe (če so dodane)

35% Jedilne stopnje – Ta se uporablja v mnogih postopkih za pripravo hrane, na primer, v aseptični embalaži, kjer se prši na folijo prevlečena materialu za pakiranje sadnih sokov, itd (Ta izdelek je na voljo tudi za uporabnike z vladno izdanim dovoljenjem),

12% Jedilni – podoben izdelek kot 35% jedilni razred, ampak v razredčeni obliki, da v skladu s predpisi EU.
Kako lahko uporabljam Vodikov peroksid?
(Ko je omenjen 3% H2O2, upoštevajte, da je to 35% jedilni razred ki ga razredčimo do 3% – to  storimo z mešanjem 1 del 35% H2O2 s 11 deli vode POMEMBNO: TREBA je pred uporabo razredčiti.)

Pomlajevalno in razstrupljevalna kopel : Uporabite približno 3oz (75ml) iz 35% raztopine v polno kopel. (Bodite previdni, če se lasje pobarvani ali obarvana, saj lahko to vpliva na to.)

Skrb rastlin: 3 ml Dodaj v višini 3% za živila vodikovega peroksida na 1 liter vode ali imperialnih meritvah uporabite 2½ TSP na galono, vendar, ko začnete, je priporočljivo, uporabiti nižjo koncentracijo in po nekaj tednih uporabite višjo koncentracijo. Uporabite vsakič, ko zalivate vaše rastline.

Pranje: Uporabite 330 ml 3% food grade vodikovega peroksida z izpiranjem namesto kemičnih belil.

Čiščenje / Higienizacija / Dezinfekcijsko: V uporabe kuhinja 3% food grade vodikov peroksid v spray steklenico in uporabo na površinah in delovnih vrhovi, pusti svež vonj in bakterije brezplačno. V kopalnici uporabite pol 3% raztopino in pol destilirano vodo v spray steklenico. To ne zavira procese v greznico (za razliko od ostalih gospodinjskih belil).

Hrana Sterilizacija: Namočite sadja in zelenjave v pralnem skledo, napolnjeno z vodo in 45 ml 3% za živila vodikovega peroksida. Odvisno od velikosti, namaka 20-30 minut, nato odcedimo, suha in pustite v hladilniku. Ugotovljeno je bilo, da bo tem podaljša življenjsko dobo sadja in zelenjave.

Odstraniti ušesno maslo: Nagnite glavo na eno stran, uporabite očesno kapalko  3% vodikovega peroksida, tako da zapolni sluhovod (ne delaj tega, če je uho boben poškodovana). V nekaj minutah bi opazite mehurčkov v ušesu. To je dobro, saj kaže, da je nekaj tam kar nebi smelo  biti. Če brbotave ustavite po petih minutah, ponovite postopek, dokler penjenje popolnoma ustavi. Sedaj ponovimo na drugem ušesu. Poskrbite, da boste obdržali brisačo zaprite ga obrišite do vseh nered.

Pršilo za nos: Zmešajte 1 žlico 3% vodikovega peroksida s 220 ml destilirane vode za uporabo v obliki pršila za nos. Uporabite 2-3 brizga skozi ves dan, ko ste začeli doživlja znake zastojev. Tudi, poskusite vsak dan in videli, če pomaga ubranijo zastojev med hladno in gripi sezone.

Ustna voda: Preprosto uporabo 3% jedilni vodikov peroksid.
Obstaja veliko več načinov uporabe food grade vodikov peroksid, daleč na veliko pišejo, tako da tukaj je majhen seznam druge namene: za stopala gliv; debelega namakanje ali klistir; okužbe; zobobol; beljenje zob; obraza; tuš čiščenje; plesni; v Vlažilniki / parniki; odstranjevanje madežev; meso Sanirni; kaljenje semen; insekticid sprej; in še mnogo več.
Vodikov peroksid zelo hitro razgradi v vodo, sprošča dodaten atom kisika, ki potem ustvarja oksidacijo. Pri tem kemičnem postopku, atom kisika združuje z drugo snovjo in razgrajuje funkcijo molekul (odvisno od tega, kar je prisoten, lahko fizzing videti). Tako se zlahka uporablja kot razkužilo. Najdete H2O2 v bolnišnicah in drugih institucij, ki se zanašajo na čistočo.

Leave a Reply

Leave a Reply