Hydrogen Peroxide – Vodikov peroksid 12% 500 ml

Posted by: adming

30.90

Šifra: 05410005 Kategorija:

Opis

Hydrogen Peroxide – Vodikov peroksid je sestavljen iz dveh atomov vodika in dveh atomov kisika, kot je prikazano v kemijski formuli H2O2. (H stoji za vodik, O za kisik, in 2 prikazuje število atomov prisotnih v vsakem elementu).

Sestavine: 12% vodikov peroksid H2O2.

Uporaba: za uporabo zadošča 1 majhna žlička 12% vodikovega peroksida, razredčenega s tremi do štirimi žličkami lekarniško destilirane vode, soka ali čaja. Ne sme se redčiti s klorirano vodo iz pipe! Vodikov peroksid vselej hranite na hladnem in temnem mestu, zaščitenem pred direktno sončno svetlobo in viri toplote.

Opozorila:

  • 12% vodikov peroksid je močno jedka raztopina, zato ob mešanju z vodo vedno uporabljajte zaščitne rokavice, zaščitna očala in oblačila. Hranite stran od dosega otrok in hišnih ljubljenčkov in se nujno izogibajte stiku z kožo ali očmi.
  • prva pomoč: V primeru, da izdelek pride v stik z očmi ali kožo, takoj izpirati z vodo vsaj 15 minut ter poiskati pomoč zdravnika ali medicinskega osebja. Če 12% raztopino pogoltnete, takoj popiti velike količine vode, da se razredči v telesu, ne poskušajte bruhati.
  • ob politju: izpirati z veliko količino vode.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 500ml

Leave a Reply

Leave a Reply