kakav v prahu iz ekološke pridelave 125g

Posted by: adming

3.95

Šifra: 2113 Kategorija:

Opis

Naraven kakav v prahu z manj ogljikovih hidratov  iz ekološke pridelave (tipa Forastero Hispanola), temne barve in polnega okusa ima nizko vsebnost maščob in je poln antioksidantov in mineralov. Kakav v prahu je okusen in hranljiv dodatek v vaši kuhinji. Vsebuje pomembne aminokisline, ki v človeškem telesu dokazano spodbujajo kemične reakcije, ki vplivajo na ugodno počutje ter občutek sreče. Povečana je sposobnost koncentracije in pomnenja.

Uporaba kakava v prahu iz ekološke pridelave

Kakav v prahu je zelo preprost za uporabo, saj ga lahko po žlicah dodajamo najrazličnejšim jedem, kot so smoothiji, pudingi, torte, čokolade, namazi, piškoti, sladoledi. Če si ga želimo pripraviti kot topel napitek, ga je najbolje zmešati z vodo, ker se samo v vodi vse sestavine raztopijo kot je potrebno. Napitek deluje tudi kot poživilo.

Sestavine: 100 % ekološko pridelan kakav v prahu
Hranilna vrednost 100 g: energija 255 kcal, beljakovine 20.9 g, ogljikovi hidrati 53 g (od tega sladkor manj kot 0.5 g), maščobe 11 g (od tega nasičene 6.5 g). vlaknine 33 g, sol 0.10 g.

Neto količina: 125 g
Poreklo: Ekvador
Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita.

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Leave a Reply

Leave a Reply