Klorela v prahu iz ekološke pridelave 100g

Posted by: adming

10.95

Šifra: 2028 Kategorija:

Opis

Ekološka pridelana chlorella (ali klorela) v prahu je edinstvena zelena alga, poznana po svoji bogati ter uravnoteženi strukturi. Beljakovine predstavljajo kar 57 % strukture chlorelle, njen največji zaklad pa so zagotovo zgoščeni vitamini, zlasti B, C, E in beta karoten, ki je poznan kot najmočnejše naravno odvajalo strupenih snovi iz telesa. Vsebuje tudi vse pomembne minerale, kot so kalcij, kalij, železo ter magnezij. Uživanje te alge pomaga pri razstrupljanju telesa, kar bo pospešilo hujšanje in izboljšanje zdravja. Obvezno bi si jo morali privoščiti tisti, ki so veliko pod stresom, imajo težave s koncentracijo, sladkorni bolniki, imajo težave s prebavnim traktom ali premalo železa v krvi.

Prednosti:
* Čisti črevesje, izboljšuje prebavo, ker uravnava izločanje blata.
* Poveča odpornost, ker pomaga ščititi pred virusi in bakterijami.
* Podpira funkcije možganov in jeter.
* Pospešuje izločanje toksinov in težkih kovin.

Uporaba chlorelle iz ekološke pridelave

1 žličko klorele dnevno vmešajte v smoothie, sadni sok ali vodo. Chlorella ni najboljšega okusa, če jo mešamo samo z vodo. Priporočamo, da ji za boljši okus dodate par kapljic limone, sok pomaranče ali grenivke ali pa jo zmešate v smoothie – z enim od agrumov in banano. Ob uživanju chlorelle je pomembno, da spijete dovolj tekočine (vode, čaja) – minimalno 3 dcl na 10 kg telesne teže dnevno. Tako se bo telo lažje prečistilo.

Sestavine: 100 % ekološko pridelana chlorella (klorela) v prahu
Hranilna vrednost na 100 g: energija 326 kcal, beljakovine 57.20 g, ogljikovi hidrati 11.20 g, maščobe 6.70 g.

Neto količina: 100 g
Poreklo: Kitajska. Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist.

Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita.

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat Evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Leave a Reply

Leave a Reply