Maca Coffe mix iz ekološke pridelave 200g

Posted by: adming

8.95

Šifra: 2144 Kategorija:

Opis

Maca Coffe mix iz ekološke pridelave za vse tiste, ki vam primankuje jutranje energije. Nadomešča pravo kavo oz. druge umetne energijske napitke. Za pripravo cca 30 kavic.

SESTAVINE:

1. Maca v prahu iz ekološke pridelave vsebuje veliko beljakovin, železa, cinka, magnezija, kalcija, ogljikovih hidratov, fosforja in skoraj vse vitamine. Pomaga pri povečanju vzdržljivosti, zmanjševanju stresa in povečanju mišične mase. Veliko ljudi, ki jo redno uporablja, pravi, da ima velik učinek na povečanje fizične in psihične učinkovitosti. Čeprav sama rastlina ne vsebuje hormonov, se je za žensko v menopavzi izkazala za učinkovito, ker ureja hormone.

2. Naraven, na soncu posušen perujski criollo (kralj med kakavovci) kakav v prahu iz ekološke pridelave, temne barve in polnega okusa ima nizko vsebnost maščob in je poln antioksidantov in mineralov. Kakav v prahu je okusen in hranljiv dodatek v vaši kuhinji. Vsebuje pomembne aminokisline, ki v človeškem telesu dokazano spodbujajo kemične reakcije, ki vplivajo na ugodno počutje ter občutek sreče. Povečana je sposobnost koncentracije in pomnenja.

3. Kokosov sladkor iz ekološke pridelave je posebna kokosova specialiteta nežnega karamelnega okusa in je odlično sladilo za vse, ki se zavedajo zdrave in uravnotežene prehrane, saj olajša nadzor nad težo. Pridobiva se iz nektarja cvetov kokosovih palm. Kokosov sladkor je sestavljen iz saharoze, glukoze, fruktoze in drugih vrst sladkorja. Tudi diabetiki tipa II ga lahko vključijo v svojo prehrano, saj dopolnjuje prehrano z nizkim GI.

Uporaba Maca Coffe mix-a

1 do 2 čajni žlički Maca coffee mix-a prelijte z 1 dcl vroče vode ali mleka (ovsenim, riževim, mandljevim,…). Na koncu dobro premešajte. Po želji sladkajte s kokosovim sladkorjem ali s kakšnim drugim naravnim sladilom.

Sestavine: maca iz ekološke pridelave, kakav v prahu iz ekološke pridelave, kokos sladkor iz ekološke pridelave.

Neto količina: 200 g
Proizvedeno v Sloveniji.

Leave a Reply

Leave a Reply