Magnezijevo olje v spreju 200ml – 1600 pršenj

Posted by: David Pivk

28.90

Kategorija:

Opis

Kaj je magnezijevo olje ?

Magnezijevo olje je starodavni mineral.  Magnezijev klorid v vodi se imenuje magnezijevo olje zaradi gladke teksture, na koži se čuti kot olje, čeprav ni tehnično olje. Magnezijevo olje je pogosto uporabljen izraz za visoko nasičeno raztopino magnezijevega klorida v vodi in se imenuje tudi slanica magnezijevega klorida.

Je transdermalni magnezij boljši kot oralni magnezij ?

Da. Magnezijevo olje se ob uporabi ne prenese preko prebavnega sistema in se v telo absorbira hitreje kot tablete ali kapsule. Z masažo magnezijevega olja v kožo se magnezij hitro absorbira. Transdermalni magnezij je učinkovit način za dopolnitev magnezija pri prehrani, ki ga sodobna hitra prehrana ponuja zelo malo. Vsaka 200 ml steklenička se lahko razprši do 1600 krat!

Ultra čisto Zechstein magnezijev0 olje

Mgnezijevo olje lahko izvira iz oceanskih voda, vendar je čistost tega olja vprašljiva. Vode oceanov so namreč izpostavljene nevarnim industrijskim onesnaževanjem in zahtevajo visoko stopnjo filtracije, zato je čistost vprašljiva.

Naše magnezijevo olje pa izvira iz starodavnih voda Zehstein, ki se nahajajo 1500-2000 metrov pod zemljo v severni Evropi. Ta površina ni kontaminirana s sodobnimi površinskimi onesnaževanji, zato je olje najvišje kakovosti, ki jo tudi skrbno kontroliramo in je zagotovljena. Zraven ni dodane nobene druge sestavine, razen tistih, ki so prisotne v globokih podzemnih nahajališčih te neokrnjene narave. Ena žlička tako vsebuje približno 560mg elementarnega magnezija.

Zechstein morskega dna

Zechstein magnezijevo olje

  • Se hitro vpije v kožo
  • Enostavna uporaba v priročnem razpršilu
  • Najbolj učinkovit način za ponovno vzpostavitev celičnih ravni magnezija
  • Ultra-čisto in zelo koncentrirano
  • Približno 560mg elementarnega magnezija na žličko.

Vloga in uporaba izdelek

Če uporabljate magnezijevo olje prvič preberite ta navodila v celoti. Ultra čisto magnezijevo olje vsebuje 100% naravno prisotni magnezijev klorid in druge minerale, pridobljene iz starodavnega Zechstein morskega dna, ki se uporablja lokalno za hitro absorpcijo magnezija v celicah.

Magnezijevo olje se nanese na kožo s pomočjo razpršila.

  • Za splošno dopolnitev, nanesite na roke in noge, da se zagotovi dovolj veliko površino za absorpcijo. Za mišične bolečine uporabljajte toliko časa kot je potrebno
  • Če naletite na draženje kože ali pordečitev magnezijevo olje rahlo zalijte z vodo
  • 8 pršenj olja zagotavlja približno 100 mg elementarnega magnezija na kožo.

Opozorilo: Po uporabi lahko opazite mineralne ostanke soli, ki so nastali, ko se je posušilo olje. To je normalno, še posebej v suhem podnebju ali ogrevanih zaprtih prostorih. Če vam ni všeč ostanek mineralov, ki je nastal je priporočljivo, da se namažete vsak dan 20 minut preden se oprhate. Po 20 minutah naj bi se večina magnezijevih ionov absorbirala v telo.

Pomembno!

Priporočljivo je, da odstranite vse losjone in kreme iz telesa pred uporabo magnezijevega olja, saj to lahko ovira sprejemanje magnezijevih ionov skozi kožo.

Pri uporabi magnezijevega olja pri polni moči, se izogibajte neposrednemu stiku z očmi, s sluznico in drugih občutljivih območjih. Če se pojavi rdečica ali iritacije sperite s hladno vodo.

Pogostost uporabe

Na splošno naj bi se magnezijevo olje uporabljalo v prvih 3-4 mesecih, da bi zagotovili ustrezno obnovo celičnih ravni magnezija. Priporočljivo je, da se začne v prvih dneh uporabe s skromno uporabo in postopno dodaja večje količine.

 

Made in UK

Leave a Reply

Leave a Reply