Prehransko dopolnilo – Mumie – 60 tablet

Posted by: adming

18.90

Šifra: 00009 Kategorija:

Opis

MUMIE V TABLETAH

SESTAVA: Ena tableta vsebuje 200 mg očiščenega Mumie. Tablete so enake naravni smoli Mumie.

UPORABNOST: Mumie – tablete se priporočajo pri ohranjanju in izboljšanju imunitete. Pomagajo pri upočasnitvi staranja in učinkujejo regenerativno na celoten organizem.

UPORABA: Mumie – tablete – spijte 1 do 3 tablete na dan pred obrokom. Lahko se raztopijo v skodelici vode in tako pijejo kot raztopina, lahko pa se pijejo kot navadne tablete z malo vode.

SHRANJEVANJE: Mumie – tablete shranjujte v temnem, suhem prostoru, nedosegljivo otrokom!

Kaj sploh je MUMIE?

Mumie nastaja v neokrnjeni naravi v visokogorju Nepala, Indije, Afganistana, Kirgizije in drugih zauralskih držav. V Tibetu, Indiji in delu Kitajske je bilo glavno pomagalo v tradicionalni medicini, saj deluje baktericidno in protiglivično ter izboljšuje psihofizično počutje.

Temeljne učinkovine mumie so: 28 kemijskih elementov, 30 mikro- in makroelementov, vitamini, hipurna kislina, humična kislina, fulvična kislina, kumarini in šest esencialnih aminokislin ter eterična olja. Vsebuje organske in anorganske snovi, v pravem ravnotežju. Ima eno najbolj zapletenih sestav, kar jih obstaja na svetu, od 60 do 70 dejavnih sestavin, zato ga nikomur še ni uspelo narediti v laboratoriju – niti farmaciji, ki ravno iz tega razloga zanj nima zanimanja, saj je hkrati težko dostopen, njegovi viri v naravi pa so zelo omejeni.

Mumie, ki nastaja na skalovju, je posledica spleta okoliščin – delovanja mikroorganizmov na razpadajočo floro in favno pod določenimi geografskimi pogoji (na višinah nad 2500 metrov) in ekstremnimi vremenskimi vplivi (pomanjkanje kisika in izredno močno delovanje sonca v tem delu sveta na tej višini). Njegova nahajališča so v Nepalu, Tibetu, Afganistanu, Indiji, Kirgiziji, Tadžikistanu, Pakistanu in Kitajski. Ker gre za veliko področje, tamkajšnja ljudstva zanj uporabljajo tudi različna imena. Zanimivo je tudi, da ne nastaja v nobenem drugem visokogorju, kot denimo v Alpah, Andih ipd.

Gre za snov, ki bi se ob normalnem zračnem pritisku, vsebnosti vlage in drugih dejavnikih spremenila v humus oz. nafto. To so namreč rastlinski in živalski ostanki iz katerih ob mešanju z zemljo počasi nastaja humus, ki se kasneje v milijonih letih spremeni v nafto. Ker pa ta proces na tej višini pod vplivom več dejavnikov zastane na skalah, saj se nima kam pogrezniti, ker ni zadostnih pogojev za popolni proces, se utekočini in se sprime skalovja. Desettisoče let počasi polzi in iz skalovja pobira različne minerale.

Zgodovina MUMIE

Po opazovanju živali, ki so lizale mumie na skalovju, so tibetanski pastirji in kmetje tudi sami poskusili smolnato snov, ki je nato postala eno od najdragocenejših in najučinkovitejših snovi v vzhodni tradicionalni medicini. Živali imajo dobro razvito intuicijo, zato so to snov intuitivno uživale oz. žvečile, ker so bile bolj zdrave in jim je ta snov krepila njihovo moč. Kasnejši izsledki laboratorijskih raziskav so potrdili, da mumie deluje tudi kot anabolik, torej povečuje fizično moč. Deluje neposredno na presnovo celice, to pomeni, da energijo vnaša neposredno v celico ter pospešuje, izboljšuje in regulira njeno presnovo; vse, kar gre v celico, in vse, kar gre iz nje. Zavira njeno staranje, varuje njeno ovojnico, jo čisti strupov in jo napolni z energijo. Mumie deluje na vse telesne celice hkrati, tako na možganske, mišične, kostne kot na celice v črevesju.

Uživanje majhnih črnih tabletk iz mumie kot prehranskega dopolnila, podari telesu direktno pomoč pri ohranjanju zdravja ter v primeru bolezni, krepitev organizma, da bi kar najlažje in najhitreje ponovno vzpostavil potrebno ravnovesje in s tem zdravje. Mumie namreč deluje tako, da obnavlja celice človeškega organizma.

Sovjeti so mumie uporabljali že v preteklosti za svoje športnike, ki so premagovali Američane kot za stavo, saj so si zaradi mumie po zahtevnejših športnih naporih, hitro obnovili telesne moči oz. se regenerirali. Mumie so za revitalizacijo uživali tudi sovjetski kozmonavti, ko so gradili vesoljsko postajo Mir in so bili nenehno med nebom in zemljo. Uživali so ga kot tablete in ga dodajali v svoje regenerativne kopeli.

Na mumie so človeka opozorile visokogorske živali. Tibetanske pastirje je zanimalo, kaj trgajo in praskajo iz skalovja ter žvečijo bele himalajske opice, ki se sicer hranijo s tamkajšnjim rastlinjem, kar pa ni dovolj, da bi bile tako močne, da so primerjalno, glede na svojo majhnost, do štirikrat močnejše od cloveka. Tako je MUMIE postal v Tibetu, Indiji in delu Kitajske glavno zdravilo v tradicionalni medicini, saj deluje baktericidno in protiglivično ter izboljšuje psihofizično počutje. O njej piše tudi indijski dvorni zdravnik Caraka v tretji knjigi indijske medicine – ajurvede, Samita. Imenuje ga za uničevalca bolezni in poudarja, da ne obstaja nobena ozdravljiva bolezen, ki ga njegove učinkovine ne bi mogle pozdraviti ali vsaj ublažiti.
REGISTRACIJA PREHRANSKEGA DOPOLNILA: Nadzor se izvaja v skladu z veljavnimi predpisi.

PROIZVAJA: O. O. O. “Biovit” Biškek, Kirgizija PAKIRANJE: Mumie – tablete se prodajajo v pakiranju po 60 tablet.

Leave a Reply

Leave a Reply