Reishi goba v prahu iz ekološke pridelave 100g

Posted by: adming

10.95

Šifra: 2154 Kategorija:

Opis

Reishi goba v prahu iz ekološke pridelave (po kitajsko Lingzhi) se v tradicionalni kitajski medicini uporablja že več kot 2000 let. Vsebuje veliko antioksidantov in povečuje odpornost in dovzetnost za absorbcijo vitaminov, kadar jo zaužijemo skupaj z njimi. Dokazano zavira agregacijo trombocitov, znižuje krvni tlak, holesterol in krvni sladkor. Njihova najbolj uporabna lastnost je regulacija imunskega sistema in krepitev telesa (lajša vnetja in izboljšuje krvni pretok) – deluje antibakterijsko in protivirusno. Obstaja prepričanje, da Reishi gobe preprečujejo določene tipe raka, rast tumorjev in delujejo protistresno. Reishi gobe okrepijo bronhialne celice in umirijo kašelj.

Uporaba reishi gobe iz ekološke pridelave

Reishi gobe so netoksične, tako da jih lahko uživate vsaki dan. Priporočena dneva količina je eno do dve čajni žličke. Lahko jih vmešate v vodo, naravni sok, jogurt, smoothie.

Sestavine: 100 % reishi goba iz ekološke pridelave
Hranilna vrednost na 100 g: energija 433 kcal, beljakovine 13 g, ogljikovi hidrati 39 g, maščobe 1.3 g.

Neto količina: 100 g
Poreklo: Kitajska. Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist.

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Leave a Reply

Leave a Reply