Spirulina v tabletah iz ekološke pridelave (200 tablet)

Posted by: adming

9.95

Šifra: 2146 Kategorija:

Opis

Spirulina (v tabletah) iz ekološke pridelave je izjemno bogat vir beljakovin, vitaminov, mineralov, klorofila, gama linolenske kisline, ter drugih fitonutritivov. Je modrozelena alga, ki predstavlja eno najstarejših oblik življenja na Zemlji. Vsebuje od 65 % rastlinskih proteinov (beljakovin)in vseh 8 esencialnih aminokislin ter vseh 18 aminokislin skupaj. Bogata je z vitamini A (beta karoten), B1, B2, B6, E in vitamin K. Je obilen vir klorofila, naravnih soli, encimov in fitonutrientov. Znano je, da pospešuje ter uravnava prebavo.

Prednosti:
* Pomaga pri zdravem izgubljanju teže.
* Znižuje raven holesterola.
* Izboljšuje vid.
* Dobra je tudi za sijoče, mehke lase in kožo.
* Pomaga pri odstranjevanju toksinov.
* Odlično uravnoveša vse psihične težave.
* Pomaga pri spominu za učenje.
* Pomaga ohranjati optimalen krvni tlak.
* Preprečuje poškodbe srca, zaradi kemoterapij.
* Odlična zaščita pred soncem.

Uporaba spiruline iz ekološke pridelave

2-krat dnevno zaužijemo po 2 tableti (skupaj je to 3 g spiruline dnevno) s kozarcem vode ali naravnim sokom ob zajtrku in kosilu. Ob uživanju spiruline je pomembno, da spijete dovolj tekočine (vode, čaja) – minimalno 3 dcl na 10 kg telesne teže dnevno. Tako se bo lahko telo lažje prečistilo.

Sestavine: 100 % ekološko pridelana spirulina v tabletah
Hranilna vrednost na 100 g: energija 336 kcal, beljakovine 65.9 g, ogljikovi hidrati 13.1 g (od tega sladkorji 0.1 g), maščobe 1 g (od tega nasičene 0.5 g), vlaknine 5.1 g in soli 0.9 g.

Neto količina: 100 g (200 tablet po 500 mg)
Poreklo: Kitajska. Izdelek je gojen v naravi odmaknjeni iz velikih onesnaženih mest pod pogoji, ki zagotavljajo pridobitev evropskega certifikata Evrolist.

Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki.

EKO – pomeni, da ima izdelek certifikat Evrolist, ki zagotavlja, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Leave a Reply

Leave a Reply