Krpica Pure and clean 40×40 cm

Posted by: David Pivk

9.99

Kategorija:

Opis

Prihranite čas in denar ter varujte okolje! Brez uporabe čistil!

S pomočjo edinstvene tehnologije čisti samo z vodo!

Revolucionarna zgradba krpice je ustvarjena iz milijonov drobnih por, ki odstranjujejo umazanijo, prstne odtise, mastne madeže, ostanke dima, ostanke mila, hišni prah, katran in druge vrste umazanije.

Krpica je enostavna za uporabo:
1- zmočiš
2- dobro ožameš
3- pobrišeš površino
4- opravljeno

Nakup, ki se obrestuje:
*nič več dragihkemičnih čistil
*nič več papirnatih brisač
*nič več domačih zbirk raznih krpic
*več prostega časa

Očiščene površine so zajamčeno brez prask, prašnih delcev, madežev, sledi..
Zaradi prihranka časa, denarja in enostavne uporabe brez kemičnih čistil je krpica res posebna in edinstvena.

Velikost: 39,5 cm x 34 cm.

5 PRAVIL PRI UPORABI KRPICE:

1. VEDNO SE UPORABLJA LE VLAŽNA KRPICA
Pred prvo uporabo jo je potrebno splakniti s toplo vodo, da z nje speremo morebitne ostanke, ki so nastali pri proizvodnji oz. pakiranju. Po končanem postopku jo preprosto zmočimo z vodo in zelo dobro ožamemo. Krpica naj bo le vlažna, saj mokra svojega dela ne opravi popolno.

2. PO UPORABI
Krpico zelo učinkovito in najpreprosteje očistimo z navadnim milom in z izmeničnim splakovanjem pod tekočo vodo in ožemanjem. Lahko jo uporabljamo tudi v kombinaciji s sredstvi za dezinfekcijo in belili, ki jo prav tako očistijo. Krpice NE peremo v pralnem stroju in NE dodajamo mehčalca!

3. Glede kakršnihkoli vprašanj nas lahko kontaktirate, ob nezadovoljstvu pri čiščenju pa vam zagotavljamo vračilo denarja oz. kupnine.

4. ZAJAMČENO
Čista krpica nikoli ne pušča prask, prašnih delcev, madežev, sledi.. Če jih, je čas, da jo namilite, splaknete z vodo in ožamete. Čiščenje s krpico je lahko prav zabavno. Je sprostitev, užitek ali igra – to je prav neverjetno!

5. Ko krpico spoznate in se vanjo zaljubite, tega nikar nikomur ne prikrivajte. NOVICO POVEJTE PRIJATELJEM, ZNANCEM IN SEVEDA SVOJI DRUŽINI. STVAR JE PREDOBRA, DA JE NE BI DELILI.

Video si oglej tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=RYrWeK6jA-c

Leave a Reply

Leave a Reply